Prijslijst Emotieweb

Voordat u Emotieweb kunt gaan gebruiken volgt u de cursus en schaft de organisatie waarvoor uw werkt een licentie aan. De licentie is afhankelijk van het aantal personen binnen de organisatie dat Emotieweb gaat gebruiken. De licentie is een jaar geldig en geeft gebruikers toegang tot het gebruikersgedeelte van deze website waar de scores van cliënten vergeleken kunnen worden met normscores. 

 

Prijzen Emotieweb m.i.v. januari 2024*

(bedragen zijn excl. BTW)

Reguliere cursus (2 dagen incl. lunch).......................................€1463,- p.p. (eenmalig)

Uitbreiding 6-10 jaar (1 dagdeel incl. lunch)...............................€271,- p.p. (eenmalig)

- Licentie 1-10 gebruikers..........................................................€ 718,- (per jaar)**

- Licentie 11-100 gebruikers.......................................................€ 1438,- (per jaar)

* Neem voor een specifieke (groeps)offerte of voor meer informatie contact op met de NSDSK Academie
** Voor vrijgevestigde praktijken geldt mogelijk een ander licentietarief, neem hierover contact op met de NSDSK Academie

 

Rekenvoorbeeld: U wilt met nog vier andere collega's Emotieweb gaan gebruiken. U betaalt eenmalig 5 x €1463,- = €7315,- cursuskosten en daarnaast per jaar €718,- voor de licentie. In het eerste jaar zijn de totale kosten €8033,- (ex. BTW). In de daaropvolgende jaren betaalt de organisatie alleen de licentiekosten (€718,- ex. BTW in 2024).

Nieuwe deelnemers van een organisatie die al een licentie heeft, krijgen een gebruikersaccount dat actief blijft gedurende de periode dat de licentie van de organisatie nog geldig is. De licentie wordt telkens automatisch met 1 jaar verlengd, tenzij deze wordt opgezegd. Als de licentie van een organisatie verlengd wordt, wordt ook het gebruikersaccount van alle Emotieweb-gebruikers van deze organisatie verlengd.