Veelgestelde vragen

 

Algemeen:

 

  • Ik lees steeds over dove/slechthorende kinderen, kinderen met een autismespectrum-stoornis en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Is Emotieweb ook voor andere kinderen te gebruiken?

    Jazeker. Emotieweb is ontstaan vanuit onderzoek naar deze drie groepen kinderen maar is geschikt voor kinderen met een andere achtergrond. De uitkomsten van een kind worden altijd vergeleken met een normgroep van zich normaal ontwikkelende kinderen.

  • Voor welke leeftijden is Emotieweb geschikt?

    In Emotieweb zijn normgegevens beschikbaar voor kinderen tussen 1 en 15 jaar. Voor kinderen in deze leeftijd kan dus vergeleken worden hoe ze het doen ten opzichte van leeftijdsgenootjes. 

  • Kan iedereen Emotieweb gebruiken?

    Nee, het is belangrijk dat u ervaring heeft met het gestandaardiseerd afnemen van tests. Om te zorgen dat de tests binnen Emotieweb op een betrouwbare en valide manier afgenomen en gescoord worden, volgt u daarnaast een cursus voordat u Emotieweb kunt gaan gebruiken.

  • Ik ben geïnteresseerd in Emotieweb, hoe zit dat precies met die cursus en licentie?

    U kunt hier meer informatie vinden over de inhoud van de cursus en over cursus data, en hier over de kosten van de cursus en van de licentie.

 

Gebruikers:

 

  • Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

    U kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

  • Ik heb een inhoudelijke vraag over één van de tests of vragenlijsten. Bij wie kan ik terecht?

    Hebt u een vraag over de constructie of validatie van een vragenlijst of test? Neem dan hier contact met ons op.

  • Ik heb een technische vraag over Emotieweb. Bij wie kan ik terecht?

    Werkt uw account niet goed of heeft u vragen over de invoer van gegevens of het gebruik van de website? Neem dan hier contact met ons op.